Home / Doesburg-Regiobode / Kennismaken bij de Hessenrijders

Kennismaken bij de Hessenrijders

HOOG-KEPPEL – Schaats- en skeelervereniging de Hessenrijders uit Hoog-Keppel houdt donderdag 8 november van 19.00 tot 21.00 uur een kennismakingavond in de Hessenhal in Hoog-Keppel. Op deze avond kan iedereen die belangstelling heeft, kennismaken met het sportaanbod van de Keppelse vereniging. Het eerste uur is er skeelerles voor de jeugd. Een helm dragen is hierbij verplicht. Meedoen mag uiteraard, maar eerst een les kijken mag natuurlijk ook. Het tweede uur is er een fitnessles voor volwassenen.

www.hessenrijders.nl

Lees ook

Nieuwe expositieruimte voor Lalique Museum

DOESBURG – Het Lalique Museum in Doesburg neemt binnenkort een extra ruimte in gebruik aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.