Home / Doesburg-Regiobode / Kegelclub Alles Om kampioen

Kegelclub Alles Om kampioen

DOESBURG – De Doesburgse herenkegelclub Alles Om is kampioen geworden in de Oost Gelderse Kegelbond Competitie 2018. Het team was het beste bij de Heren 1, zowel in klasse 1 als klasse 3. Het lukte Alles Om 1 om de volle winst te behalen en met 30 punten (een punt verschil met de Boggelaar Heren uit Warnsveld) kampioen te worden. Het scheelde een punt met de Boggelaar Heren uit Warnsveld. Alles Om 3 werd kampioen in klasse 3 met 23 punten; ook een punt verschil met de naaste belager, Entre Nous uit Brummen. De leden van Alles Om vierden dit kampioenschap op gepaste wijze tijdens hun wekelijkse oefenavond op vrijdag 16 november.

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.