Home / Rheden-Regiobode / Kaartavond Sc Rheden

Kaartavond Sc Rheden

RHEDEN – Sc Rheden houdt vrijdag 9 november weer de maandelijkse kaartavond in het clubhuis aan de IJsselsingel. Iedereen is welkom om in ontspannen sfeer te klaverjassen of jokeren. Het is geen doorlopende competitie, dus iedere avond is een nieuwe ronde met nieuwe kansen. De koffie en lekkere hapjes worden aangeboden door de club en er zijn leuke prijzen te winnen. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur. Het kaarten start om 20.00 uur.

Lees ook

Vuil verzameld in Velp-Zuid

VELP – Sigarettenpeuken, bierblikjes, lege flesjes en mondkapjes. De zeventien mensen die zaterdag in Velp-Zuid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.