Home / Doesburg-Regiobode / Jubileumuitvoering De Sperwer

Jubileumuitvoering De Sperwer

HOOG-KEPPEL – Zondag 11 november geeft gymnastiekverening De Sperwer haar jaarlijkse uitvoering in de Hessenhal in Hoog-Keppel. Dit jaar is het een bijzondere uitvoering: de vereniging bestaat tachtig jaar. De leden van De Sperwer nemen de bezoekers mee op een Reis door de Tijd.

De leden, zowel jeugd als volwassenen, zijn al maanden druk bezig om een mooie show in elkaar te zetten. Het programma wordt gevuld met turnen, streetdance en freerunning. Dit jaar is er een bijzonder gastoptreden, waar de bezoeker om kunnen lachen, maar hen ook aan het denken zet. Het belooft volgens De Sperwer een wervelende show te worden. In de pauze wordt een verloting gehouden met prachtige prijzen voor jong en oud, beschikbaar gesteld door vele plaatselijke ondernemers.
De zaal gaat open om 13.30 uur, de uitvoering begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. De entreeprijs bedraagt 3 euro voor volwassenen. Kinderen en donateurs hebben gratis toegang.

www.de-sperwer.nl

Lees ook

Nieuwe expositieruimte voor Lalique Museum

DOESBURG – Het Lalique Museum in Doesburg neemt binnenkort een extra ruimte in gebruik aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.