Home / Brummen-Regiobode / Jubileumconcert Toonkunst

Jubileumconcert Toonkunst

BEEKBERGEN – Gemengde Zangvereniging Toonkunst uit Beekbergen bestaat op 9 november 95 jaar. Dit heugelijke feit wordt zaterdagmiddag 10 november gevierd met een jubileumconcert in de Nederlands Hervormde kerk van Beekbergen. Het concert begint om 15.30 uur, de kerk is om 15.00 uur open. De toegang is vrij.

Door het behalen van de hoge leeftijd van 95 jaar heeft het koor een schat aan muziekwerken veroverd. Het was moeilijk om uit de vele muziekwerken een keuze te maken voor het concert. In overleg met de leden is er een programma tevoorschijn gekomen waarvan de vereniging hoopt dat toehoorders er met plezier naar zullen luisteren. De intermezzo’s worden verzorgd door Gerard Rijken van Olst op zijn panfluit. Het koor staat onder vakkundige leiding van dirigente Ingeborg van Dokkum. Fons Kronenberg verzorgt de begeleiding op de piano.

Lees ook

Lezing in Kroller- Müller Museum

HOENDERLOO – Op zondag 27 september geeft kunsthistoricus Gees-Ineke Smit de lezing Beelden van binnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.