Home / Nieuws / Joop Buter vijftig jaar lid van Wilhelmina

Joop Buter vijftig jaar lid van Wilhelmina

SPANKEREN – Joop Buter werd zaterdag 10 november gehuldigd voor zijn gouden jubileum bij muziekvereniging Wilhelmina Spankeren. Het was voor alle aanwezigen een speciale middag, omdat Joop in het zonnetje werd gezet door zijn zoon Kees, tevens voorzitter van de vereniging.

Joop Buter heeft veel voor zijn vereniging betekend. Hij is tweede voorzitter geweest, heeft 23 jaar in het bestuur gezeten, is vijftien jaar instructeur geweest bij de majorettes en slaat al decennia lang de grote trom. Hij staat bekend om zijn slagtechniek en enthousiasme tijdens het musiceren. Vanwege zijn verdiensten voor de vereniging werd de heer Buter eerder al benoemd tot erelid. Daar kwam 10 november nog een eervolle onderscheiding bij. Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren eerde Joop Buter door hem een gouden speldje op te spelden vanwege zijn vijftigjarig trouwe lidmaatschap. Naast deze officiële onderscheiding hadden de muzikanten nog wat in petto. Allereerst werd een speciaal voor Joop Buter geschreven lied op rijm gezongen. Vanwege zijn verleden als majorette-instructeur werd de jubilaris ook nog eens verrast door de dames van de bugelsectie. Zij hadden speciaal voor deze gelegenheid de majorettepakken en -batons weer opgepakt en hem middels een uniek optreden gehuldigd.

www.wilhelmina-spankeren.nl

Lees ook

Mooie opbrengst van oudijzeractie Loenense kerken

LOENEN – Gelukkig voor de vrijwilligers van de Loenense Kerken kan de maandelijkse inzameling van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.