Home / Brummen-Regiobode / Jeugddag Sovon Vogelonderzoek

Jeugddag Sovon Vogelonderzoek

LOENEN – Op zaterdag 24 november houdt Sovon Vogelonderzoek Nederland een programma speciaal voor jeugd tussen de acht en veertien jaar. Op het open erf De Groote Modderkolk in Loenen gaan de kinderen de hele dag aan de slag met het thema Vogels Dicht(er)bij! In de ochtend kijken ze naar het ringen van vogels en verdiepen de bezoekers zich in het leven van uilen die op het erf wonen. In de middag gaan ze met elkaar het bos in om vogels op te sporen en maakt de jeugd een eigen nestkast die past bij het Jaar van de Huiszwaluw. Wie het leuk vindt om deze dag mee te doen, kan zich aanmelden via het formulier op www.sovon.nl/nl/ld18.

Lees ook

Lezing in Kroller- Müller Museum

HOENDERLOO – Op zondag 27 september geeft kunsthistoricus Gees-Ineke Smit de lezing Beelden van binnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.