Home / Brummen-Regiobode / JBV Le Pionnier bestaat 25 jaar

JBV Le Pionnier bestaat 25 jaar

BRUMMEN – Dit jaar bestaat Jeu de Boulevereniging Le Pionnier in Brummen alweer 25 jaar. Dit heugelijke feit werd onlangs op locatie Sportpark de Hazenberg feestelijk gevierd.
Die dag verzamelden het bestuur, de leden, de G- leden en hun begeleiders en de donateurs zich in een lekker najaarszonnetje. Toen even later ook wethouder Margriet Wartena zich bij het gezelschap voegde, heette de voorzitter in zijn openingswoord iedereen van harte welkom. Hij legde vooral de nadruk op het feit dat al die jaren de club werd en nog steeds wordt gedragen door een team van enthousiaste vrijwilligers. Vervolgens zijn diverse vrijwilligers nog even speciaal in het zonnetje gezet en werden er bloemen en cadeautjes overhandigd.
Ook de de G-leden en hun begeleiders toonden hun dankbaarheid voor het mogelijk maken van al die jaren donderdagse speelavonden. Zij verrasten bestuursleden en clubbegeleiders met mooie zelfgemaakte cadeaus. De dag was uiteraard niet compleet zonder een spelletje pétanque. Door middel van loting werden diverse teams gekozen. Er werd hard gestreden om zoveel mogelijk punten te scoren. De beste spelers namen een leuke prijs mee naar huis. Na de prijsuitreiking deden alle leden, G-leden en donateurs zich te goed aan een hapje en een drankje.

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.