Home / Rheden-Regiobode / IVN wandelt langs koepels

IVN wandelt langs koepels

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandag 3 december een themawandeling over de Posbank. Gidsen nemen de deelnemers mee langs de koepels die rond 1900 verrezen aan de rand van de Veluwezoom. Tijdens de wandeling wordt ingegaan op de ontstaansgeschiedenis en ook het verval van de koepels. Als het weer meezit, kunnen de deelnemers ook genieten van diverse uitzichten. De wandeling is ongeveer 5 kilometer en duurt 2,5 uur. De start is om 09.30 uur op de parkeerplaats van Paviljoen de Posbank aan de Beekhuizenseweg 1 in Rheden. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.