Home / Brummen-Regiobode / IVN-excursie Veldhuizen

IVN-excursie Veldhuizen

LOENEN – IVN Eerbeek en omstreken verzogt zondag 11 november een natuurexcursie. De start is om 14.00 uur bij de parkeerplaats van boerderij De Groote Modderkolk van Natuurmonumenten aan de Vrijenbergweg in Loenen. De route gaat onder meer langs de Loenense waterval en het landelijk gebied Veldhuizen, ten noordwesten van Loenen. De excursie duurt ongeveer twee uur. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel wordt de mogelijkheid geboden om na afloop van de excursie een vrijwillige bijdrage te geven voor het IVN-werk.

www.ivn-eerbeek.nl

Gerard Nijhof, tel. 06 – 23290624

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.