Home / Rheden-Regiobode / Inzameling van paardenuitrusting

Inzameling van paardenuitrusting

VELP – Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp verzamelt aan paarden gerelateerde spullen voor De Paardenkamp in Soest. Ze vraagt studenten, personeel en vrienden om dekens, halsters, borstels, zadelkleden en rijbroeken te doneren. De Paardenkamp is een rusthuis voor paarden en pony’s. De gedoneerde paardenuitrusting verkoopt de stichting in haar speciale tweedehandswinkel. Met het geld dat ze op deze manier ophalen, kan een groot deel van de kosten voor accommodatie en (medische) zorg van de paarden gedekt worden. Bij de receptie van Van Hall Larenstein in Velp zijn speciale tassen verkrijgbaar waar de paardenspullen in kunnen. De school wil ook wel uitrusting ophalen. “Zo hoef je het niet weg te gooien en daarnaast help je De Paardenkamp bij de huisvesting van de 120 oude paarden.”

www.hvhl.nl

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.