Home / Brummen-Regiobode / Intocht Sinterklaas Loenen

Intocht Sinterklaas Loenen

LOENEN – Op zaterdag 17 november worden Sinterklaas en de Pieten weer welkom geheten in Loenen. Volgens de laatste berichten uit Spanje hopen Sinterklaas en de Pieten om 14.00 uur aan te komen bij de Brink. De intocht zal net als voorgaande jaren in samenwerking met OLTO gehouden worden. Vanaf de Brink via gaat de sinterklaasoptocht naar de Kempe naar de Hackfortweg, Cornelis Hendrixstraat, Jouchem Sprinckmeijerweg, Horstweg, Eerbeekseweg en via de Kempe terug naar de Brink. Daar zullen Sint en de pieten samen met de kinderen nog vele verschillende activiteiten doen. Sint heeft namelijk een circus uitgenodigd.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.