Home / Brummen-Regiobode / Intocht Sint in Brummen

Intocht Sint in Brummen

BRUMMEN – Een dag nadat Sinterklaas in ons land arriveert, reist hij al door naar Brummen. Zondag 18 september om 13.30 uur wordt hij, samen met zijn pieten, verwacht bij de rotonde bij de Elzenbos. Vanaf daar maakt hij een ronde door het dorp, via de Zutphensestraat, Burgemeester de Wijslaan en Tolzicht over de Schoolstraat naar het Marktplein. Hier komt hij rond 14.30 uur aan. Op het Marktplein kunnen de kinderen even heel dicht bij de Sint en Pieten zijn. Na het Marktplein gaat de optocht via de Ambachtstraat naar Concordia, waar de Goedheiligman om 15.30 uur wordt uitgezwaaid.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.