Home / Doesburg-Regiobode / Inschrijving Santa Fun Run Doesburg geopend

Inschrijving Santa Fun Run Doesburg geopend

DOESBURG – Rotary Club Doesburg houdt, in samenwerking met sportcentrum I AM Sports en Viking Adventure Sports, een Santa Run tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt in Doesburg. De inschrijving voor dit evenement op zaterdag 8 december is inmiddels gestart.

De Santa Fun Run is al tientallen jaren een populair begrip in verschillende dorpen en steden en wordt nu voor het eerst ook in Doesburg gehouden. Tijdens de Santa Fun Run leggen de deelnemers, na een swingende warming-up bij De Waag, een (hard)loopronde af van 2,5 kilometer over de singels van Doesburg. De warming-up wordt verzorgd door I AM Sports. Het parcours mag wandelend of rennend worden afgelegd. Het gaat om het plezier. De warming-up start om 14.50 uur en om 15.00 uur geeft burgemeester Loes van der Meijs het startschot voor de run. De straten van Doesburg zullen rood kleuren door rennende Santa’s.

Voor kinderen is er de Santa Kids Run. De jonge lopers rennen twee keer de Koepoortstraat op en neer. Alle deelnemers, groot en klein, ontvangen een medaille, die aan het einde van de beide Santa Runs wordt uitgereikt. De warming-up van de Kids Run start om 14.20 uur en de Run zelf start om 14.30 uur.

De inschrijfkosten voor de Santa Fun Run bedragen 10 euro per persoon en 7,50 euro voor de Santa Kids Run, inclusief een kerstmanpak. De opbrengst van deze eerste editie gaat naar de Voedselbank.

doesburg.rotarysantarun.nl

Lees ook

Doesburgse Simone hoopt op leven zonder pijn door crowdfunding

DOESBURG – Een constante pijn in haar nek, hoofd, keel, tanden, mond, kaken, oren, spieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.