Home / Rheden-Regiobode / Inschrijven Unicef-bridgedrive

Inschrijven Unicef-bridgedrive

DIEREN – Bridgeclub Dieren houdt op zaterdag 1 december een bridgedrive voor het goede doel van Unicef: dekens en warme kleding voor de vele kinderen in Syrië, die lijden onder de oorlog. De bridgedrive duurt van 13.30 tot 18.00 uur en vindt plaats in Theothorne in Dieren. Het inschrijfgeld bedraagt 19 euro per persoon. 5 Euro daarvan gaat gegarandeerd naar Unicef. De zaal is om 13.00 uur open. Inschrijven kan via tel. 0313 – 420338 of hansentineke.pragt@kpnmail.nl. Per paar inschrijven is fijn, maar individueel kan ook.

secretariaatbcdieren@gmail.com

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.