Home / Rheden-Regiobode / Inschrijven kerstworkshop

Inschrijven kerstworkshop

SPANKEREN – Groei en Bloei Veluwezoom houdt donderdag 13 december om 20.00 uur een kerstworkshop in De Kerkhorst in Spankeren. Omdat er altijd veel aanvragen zijn, is het raadzaam om snel in te schrijven. Dat kan via abeka@live.nl of via tel. 0313 – 474158 (na 18.00 uur). Op de avond zelf hoeven deelnemers alleen een (snoei)schaar en een scherp mesje mee te nemen. Voor de rest zorgt Groei en Bloei. Er zijn al genoeg creatieve ideeën voor het kerststuk, maar wat het precies gaat worden, wordt pas bekend gemaakt tijdens de workshop.

Lees ook

Badmintonners gezocht

RHEDEN – De leden van Badmintonclub de IJssel staan vanaf 2 september weer op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.