Home / Rheden-Regiobode / Informatiebijeenkomst Mijn Huis Mijn Toekomst in Rozendaal

Informatiebijeenkomst Mijn Huis Mijn Toekomst in Rozendaal

ROZENDAAL – Mijn Huis Mijn Toekomst is een project waarbij senioren worden geholpen hun huis meer levensloopbestendig te maken. De gemeente Rozendaal heeft financiële middelen beschikbaar gesteld om dit ook in Rozendaal te gaan uitvoeren. Dinsdag 27 november is er een informatiebijeenkomst.

Mijn Huis Mijn Toekomst is bedoeld voor Rozendalers van 65 jaar en ouder. Wie mee wil doen, krijgt bezoek van een vrijwilliger van het ouderennetwerk Stichting Stoer. De vrijwilliger en deelnemers lopen samen de woning door en kijken welke aanpassingen handig zouden zijn. Wie aanpassingen wil laten doen, kan bij de gemeente Rozendaal terecht voor een vergoeding van een derde van de kosten, met een maximum van 650 euro. Aanvragen voor vergoeding worden beoordeeld en afgehandeld door de gemeente Rheden.
Dinsdag 27 november is er een eerste informatiebijeenkomst over dit project, van 19.30 tot 21.30 uur op het gemeentehuis. Er zijn mensen aanwezig die meer kunnen vertellen over Mijn Huis Mijn Toekomst. Ook zijn er vrijwilligers van Stoer, de coördinator Ouderenwerk, wethouder Sociaal Domein Anton Logemann en de medewerker van de gemeente Rheden die de aanvragen beoordeelt. Tot zijn enkele aanbieders van woningaanpassingen present.

Aanmelden is niet nodig, maar wel gewenst. Dit kan bij mevrouw Van Amerongen, via: m.vanamerongen@rozendaal.nl.

Lees ook

Leerlingenraad Fredericusschool in Velp officieel geïnstalleerd

VELP – Onder toeziend oog van wethouder Gea Hofstede werd vrijdag 25 september de leerlingenraad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.