Home / Rheden-Regiobode / In discussie met wethouder

In discussie met wethouder

RHEDEN – Het COSBO, de overkoepelende organisatie van de seniorenverenigingen in de gemeente Rheden en Rozendaal, nodigt alle senioren uit beide gemeenten uit voor een discussiemiddag op donderdagmiddag 29 november in Partycentrum Ons Huis in Rheden. Wethouder Gea Hofstede, die het sociaal domein in haar portefeuille heeft, is deze middag aanwezig. Het programma staat nog niet geheel vast, maar de onderwerpen waarover gepraat kan worden, zijn onder andere toekomstbestendig wonen, veiligheid in en om het huis, zorg op maat, hulpmiddelen en inkomen. De aanvangstijd wordt later bekend gemaakt.

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.