Home / Rheden-Regiobode / Ik vind: Eerlijke vinder

Ik vind: Eerlijke vinder

Vorige week zaterdag ben ik bij het boodschappen doen mijn portemonnee verloren. Ik merkte het direct en ben gaan zoeken, maar ik vond helaas geen portemonnee. Nadat ik bij vrienden mijn passen heb geblokkeerd, deed ik bij thuiskomst een verrassende ontdekking. Mijn portemonnee stak klem in de brievenbus met alles er nog in. Ik was ontzettend blij en zeer verrast. Er zijn dus ook eerlijke mensen die moeite doen om een gevonden voorwerp bij de eigenaar terug te brengen. Omdat ik geen idee heb wie die eerlijke vinder is, wil ik langs deze weg die persoon heel hartelijk bedanken en uitnodigen voor een kop koffie. Hij/zij weet wel waar ik woon immers.

Manja Radstaake,
Dieren

Lees ook

Dit jaar geen Dierenbuffet

DIEREN – De Stichting Dieren met Dieren organiseert ieder jaar rond Dierendag een evenement voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.