Home / Rheden-Regiobode / Honderdste Open Coffee Velp/Rheden

Honderdste Open Coffee Velp/Rheden

RHEDEN – Op donderdag 22 november vindt de honderdste Open Coffee Velp/Rheden plaats. Tussen 9.00 en 11.00 uur zijn ondernemers weer van harte welkom voor deze koffieochtend in Hotel de Roskam in Rheden. Op 22 november zijn alle bezoekers ‘speciale gast’ tijdens deze honderdste editie. Hotel de Roskam zorgt voor iets lekkers bij de koffie, Ruurd van Dijk van Ada Fotografie maakt in elk geval foto’s, Angela Curr√© van Schoonheidsalon Angela zet desgewenst de puntjes op de i op het gebied van visagie. Mensen die ook ‘iets’ willen doen om de feestvreugde te verhogen kunnen contact opnemen. De organisatie en het hotel vragen mensen zich voor donderdag 15 november op te geven via ocvelp@gmail.com.

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.