Home / Brummen-Regiobode / Hoenderloo en Den Doolaard

Hoenderloo en Den Doolaard

HOENDERLOO – Schrijver A. den Doolaard woonde veertig jaar in Hoenderloo. Den Doolaard-kenner Albert Koevoet roept mensen uit Hoenderloo die persoonlijke herinneringen aan de schrijver hebben, op die te delen met hem. Hij is daarin geïnteresseerd, net als museum De Kleine Arcke in Hoenderloo. “Hebt u hem gekend, bewaart u daar herinneringen aan en wilt u die herinneringen, anekdotes of foto’s delen met het publiek neem dan contact op met museum De Kleine Arcke via gmeuleman@pluryn.nl.”, zo klinkt de oproep. “U kunt foto’s digitaal opsturen door ze eerst te scannen of een foto van een foto te maken. Schroom niet, ook van oude foto’s kunnen we nog iets moois maken. Iemand die veertig jaar in ons dorp heeft gewoond moet talloze sporen hebben achtergelaten.”

Lees ook

Jachthoornspel op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Zondag 1 augustus spelen de jachthoornblazers van ensemble de Overlopers uit Hoenderloo weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.