Home / Rheden-Regiobode / Historische wandeling langs Kanaal

Historische wandeling langs Kanaal

SPANKEREN – De Oudheidkundige kring Rheden-Rozendaal houdt op zondag 4 november een wandeling met als onderwerp het Apeldoorns-Dierens kanaal en omgeving. De start is om 13.00 uur bij De Sluis, Watersport & Recreatie aan de Zutphensestraatweg 1 in Spankeren. Eerst wordt een powerpointpresentatie gegeven over de geschiedenis van het kanaal waarna de wandeling volgt. De wandeling wordt verzorgd door Jeroen van Gessel en Albert Lentink. In totaal zal het ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Ook de ‘na-zit’ is in De Sluis. Op de foto is de in 1957 geopende ´nieuwe sluis´ in het Apeldoorns kanaal in Dieren te zien.

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.