Home / Doesburg-Regiobode / Hilarische voorstelling Zanglust

Hilarische voorstelling Zanglust

DREMPT- Op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag werd door de toneelvereniging van Zanglust in Drempt weer de jaarlijkse toneeluitvoering gegeven in het Dorpshuis. Het was bij alle voorstellingen druk. De toneelvereniging staat bekend om haar mooie, hilarische en gedeeltelijk in het dialect gespeelde stukken. Dit staat vaak garant voor een avond plezier. Het stuk ging dit keer over opoe Griet die met haar zoon Reinder op een boerderij woont. Opoe heeft geldzorgen. De gemeente wil het huisje van haar ouders, dat op het erf van de boerderij staat, opkopen, om daar nieuwe huizen te bouwen. Daar heeft opoe geen belang bij. Met hulp uit onverwachte hoek is alles toch nog goed gekomen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Activiteiten bij Protestantse kerk in Drempt en Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL/DREMPT – Sinds juli zijn er elke zondag weer kerkdiensten in de Protestantse kerken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.