Home / Rheden-Regiobode / Herfstwandeling in de Weversbergen

Herfstwandeling in de Weversbergen

LAAG-SOEREN – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 18 november een wandeling in de Weversbergen. De wandeling start om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats Elsberg/Lange Juffer, aan het einde van de Schaapsallee bij Laag-Soeren. Het gebied van de Weverbergen is één van de stilste gebieden van de Veluwezoom. Naast de stilte kunnen de wandelaars ook genieten van de prachtige herfstkleuren. De wandeling duurt ongeveer drie uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Clubkampioenschappen bij RTC de Laak

RHEDEN – Van 31 augustus tot en met 6 september zijn de clubkampioenschappen van tennisvereniging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.