Home / Rheden-Regiobode / Herfstrondrit De Zonnebloem Dieren

Herfstrondrit De Zonnebloem Dieren

DIEREN – Een kleine veertig deelnemers van De Zonnebloem, afdeling Dieren, hebben woensdag 17 oktober een herfstrondrit gemaakt. Dertien vrijwillige chauffeurs haalden de mensen thuis op en voerden ze vervolgens langs een 75 kilometer lange route.

De tocht ging langs Rozendaal, Ede, Otterlo, Hoenderloo, Loenen, Eerbeek en eindigde in Brummen. “Iedereen genoot van het mooie Gelderse landschap en de prachtige herfstkleuren”, aldus de organisatie. De 1,5 uur durende rondrit eindigde bij De Vroolijke Frans in Brummen, waar de deelnemers en de chauffeurs werden ontvangen door enkele vrijwilligers. Ze kregen een drankje en konden met elkaar napraten. In de tussentijd werd de soep uitgeserveerd en vervolgens kon men genieten van een uitgebreid lunchbuffet. Om 14.30 uur vertrok iedereen voldaan weer huiswaarts en kijken velen terug op een geslaagde dag.
De Zonnebloem is afhankelijk van vrijwilligers en chauffeurs en is nog op zoek naar nieuwe mensen. Meer informatie hierover is te verkrijgen via ruijter136@gmail.com en via tel. 06 – 30401424. Ook roept de organisatie mensen op om volgend jaar weer veel loten te kopen en donaties te doen zodat de bijdragen van de activiteiten van De Zonnebloem voor de deelnemers zelf laag kan blijven.

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.