Home / Nieuws / Henk Bosman vrijwilliger van het jaar

Henk Bosman vrijwilliger van het jaar

LAAG-SOEREN – Tijdens de najaarsvergadering van Soerens Belang is Henk Bosman bekroond voor zijn vrijwillige inzet in het dorp en daarbuiten. Bosman is één van de bestuursleden van voetbalvereniging SCS en hij is daar ook als scheidsrechter actief. Binnen het bestuur van de IJsvereniging Laag-Soeren behartigt hij de kantine, de website en de EHBO. Bij diverse evenementen in het dorp, zoals het paasvuur, de Oranjefeesten en de decemberactiviteiten, verzorgt Bosman bijna altijd de EHBO en regelt hij als coördinator de verkeersregelaars. De EHBO is zijn grote passie. Ook bij alledaagse voorvallen, zoals een gevallen fietser of iemand die in zijn duim gezaagd heeft, helpt Bosman graag. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor de komst van de AED bij ’t Sprengenhus en Bosman heeft nu zelf ook een AED tot zijn beschikking voor gebruik bij evenementen. Als voorzitter van de Dierense EHBO-vereniging heeft hij ook regelmatig dienst bij evenementen als het IJsselfeest. In de laatste maanden van de basisschool in Laag-Soeren heeft Bosman nog een EHBO-les gegeven voor de kinderen. Samen met Ellen Schut en Ronnie Curré heeft hij de app Veilig Soeren opgezet, waarvan hij één van de beheerders is. Naast al deze activiteiten is Bosman ook nog mantelzorger.

Lees ook

Schatgraven naar afgedankte apparaten

DIEREN – BSO KSH De Boomgaard uit Dieren doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.