Home / Rheden-Regiobode / Heel Innoforte Bakt

Heel Innoforte Bakt

VELP – Cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers van Innoforte zijn uitgedaagd om mee te strijden naar de titel Meesterbakker van Innoforte. Op donderdag 8 november kunnen de deelnemers aan Heel Innoforte Bakt hun eigen meesterwerk voorzetten aan een deskundige jury.

Met deze bakwedstrijd wil Innoforte iedere locatie en iedere huiskamer van Innoforte laten ruiken naar vers gebak. Familieleden en vrijwilligers vinden het prettig om zo’n huiselijke activiteit met hun naasten te kunnen doen, zeker als deze aan dementie lijden.
De wedstrijd is gebaseerd op het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt. Innoforte heeft ook dit jaar weer de bakkers van banketbakkerij Teunissen en bakkerij Borggreve en bestuurder van Innoforte Christel Welling bereid gevonden te jureren en de beste taartenbakker te belonen met de titel Meesterbakker van Innoforte. De wedstrijd wordt dit jaar voor de derde maal gehouden. “Zolang de bewoners smullen van al dit lekkers, blijft Innoforte dit organiseren”, aldus Miriam Jansen van de Vereniging van ‘t Jagthuis in Velp.
De taarten worden tussen 14.30 en 16.00 uur gepresenteerd in Grand Café de Brink in ‘t Jagthuis aan de Hoofdstraat 1 Velp. De bakkers bakken thuis en werken hun taart eventueel ter plekke af. de bewoners van ‘t Jagthuis proeven voor, daarna worden de taarten verdeeld over de vier locaties van Innoforte.

Lees ook

Kinderboekenweek bij Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom heeft tijdens de Kinderboekenweek, die plaatsvindt van 30 september tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.