Home / Rheden-Regiobode / Harpsongs in Laag-Soeren

Harpsongs in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Zondag 4 november om 14.00 uur treedt Marja de Jong met harp en zang op in het kerkje van Laag-Soeren. Zij zingt Folk, onder meer Iers, Bretons, Spaans, Israëlisch en Middeleeuwse klanken. Momenteel trekt zij door Nederland met haar harp en de warme, sprankelende stem. Met haar songs over licht, liefde, verbondenheid, muziek en de natuur ontroert Marja de Jong menig luisteraar. In samenwerking verwelkomen de Jut van Breukelerwaard Stichting, eigenaar van het kerkgebouw, en Marja de Jong iedereen van harte. De helft van opbrengst van het concert is deels voor onderhoud en de restauratie van het kerkgebouw. De entree bedraagt 10 euro. Er is gratis koffie en thee na afloop.

Lees ook

Leerlingenraad Fredericusschool in Velp officieel geïnstalleerd

VELP – Onder toeziend oog van wethouder Gea Hofstede werd vrijdag 25 september de leerlingenraad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.