Home / Rheden-Regiobode / Hallo, ik ben nog niet dood

Hallo, ik ben nog niet dood

DE STEEG / NIJMEGEN – Het leven gaat door, ook als je kanker hebt. Dit laten Monique Mulders en Jikke Göbel uit De Steeg zien in hun boek en fototentoonstelling ‘Hallo, ik ben nog niet dood!’. Op zondag 4 november overhandigen ze het eerste exemplaar van het boek en openen ze de tentoonstelling in het Marikenhuis Nijmegen. Monique werd in 2015 van de ene op de andere dag patiënt, diagnose borstkanker. Maar gelukkig met de mededeling ‘Je zit aan de goeie kant van de streep’.
 Dit gaf haar de kracht en de rust om de schouders eronder te zetten en het behandeltraject van een jaar aan te gaan. Ze vroeg vriendin en fotografe Jikke om dit proces op beeld vast te leggen. Het werd een intens, maar ook mooi jaar. De opening van de expositie start zondag om 16.00 uur. De tentoonstelling is tot en met 31 december te zien.

jikke@jikke.com

Lees ook

Spankerense bedrijven hebben zaken op orde

SPANKEREN – De ondernemers op bedrijventerrein Spankeren hebben hun zaken goed op orde. Dat bleek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.