Home / Brummen-Regiobode / Haak- en Breicafé in Loenen

Haak- en Breicafé in Loenen

LOENEN – Door omstandigheden moest het Haak- en Breicafé in de Bruisbeek in Loenen, dat normaliter om de twee weken wordt gehouden, op 22 november worden afgelast. Leidster Ria Blom-Paalman heeft besloten deze middag nu te houden op vrijdag 30 november vanaf 14.00 uur. Dames uit Loenen en omgeving die graag gezellig een middagje willen handwerken, kunnen hier terecht. Ook 55-plussers die alsnog willen leren haken of breien zijn van harte welkom. De middagen worden iedere keer goed bezocht. Er worden leuke handwerkjes gemaakt voor het goede doel. De deelname is vrij.

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.