Home / Rheden-Regiobode / Grote bazaar in Ontmoetingskerk

Grote bazaar in Ontmoetingskerk

DIEREN – In de Ontmoetingskerk van Dieren wordt op vrijdag 9 en zaterdag 10 november weer een grote bazaar gehouden. Op het ‘Waterlooplein’ in de kerk is van alles te koop: speelgoed, boeken, grammofoonplaten, cd’s, kerstartikelen, huishoudelijke artikelen, kunstnijverheid, glas en aardewerk, kruidenierswaren en drogisterij-artikelen. Ook is er weer een ruime sortering bloemen, kamerplanten, sierpotten en vazen. Beide dagen kunnen bezoekers meedoen met het enveloppenspel, waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Daarnaast is er de traditionele loterij, met als hoofdprijs een fiets. Gedurende de gehele bazaar worden op het horecaplein koffie, thee en sapjes geserveerd met iets lekkers erbij. Ook is er soep en een hartig hapje. De opbrengst van de bazaar is bestemd voor de Ontmoetingskerk van de Protestantse gemeente in Dieren. Dit jaar gaat het om energiebesparende maatregelen in de kerk. De Bazaar duurt vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.