Home / Brummen-Regiobode / Gratis koffie en thee bij Klarenbeekse inloopochtend

Gratis koffie en thee bij Klarenbeekse inloopochtend

KLARENBEEK – Sinds 1 mei 2015 is het Multi Functioneel Centrum aan de Bosweg in Klarenbeek een centrum waar muziek, onderwijs, cultuur, sport en bewegen bij elkaar komen. Zo is er elke woensdagochtend een inloopochtend in het MFC. Wekelijks kan iedereen er terecht voor een kop koffie, een krantje te lezen aan de leestafel, gezellig te ‘proaten’ en nieuwe en/of bekende mensen te ontmoeten. Er zijn regelmatig bingo-ochtenden, mini-workshops op creatief en culinair gebied en er worden demonstraties van cursussen gegeven. Daarnaast is er de Koffieklus waar vrijwilligers aanwezig zijn om apparaten te repareren en kleding te herstellen. Twee maal per jaar wordt een lunch georganiseerd door vrijwilligers, het zogeheten twaalfuurtje, waar iedereen zich voor een klein bedrag voor kan aanmelden. Zo waren een notaris, dierenarts en acupuncturist al eens te gast tijdens de inloopochtend om te vertellen over hun praktijk.

Sinds 1 september zijn er twee nieuwe contactpersonen benoemd in Klarenbeek: de sportieve Bram de Bree en creatieve Marente Bouman. Speciaal voor de inloopochtenden op de woensdag is Marente het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor alles rondom deze ochtend. Samen met Klarenbeeks belang wil Marente de inloopochtenden een leuke oppepper geven. Vanaf 7 november is iedere woensdagochtend de koffie en thee gratis, de kosten zijn voor het Klarenbeeks belang. Woensdagochtend 7 november staat in het teken van de komende pakjestijd en zullen de gasten getrakteerd worden op iets lekkers. De koffie staat altijd vanaf 10.00 uur klaar in “De Brug”, het gezellige horecagedeelte in het MFC met een prachtig uitzicht over Klarenbeek en de sportvelden. Eindtijd is ongeveer 12.00 uur, maar als het beter uitkomt om later aan te sluiten of eerder weg te gaan, is dat ook prima.
Voor de workshops, het 12-uurtje en het vervoer kan men zich aanmelden. Bel daarvoor – graag een week van tevoren – naar 06-12260021, mailen kan ook: inloop@mfcklarenbeek.com. Een overzicht van de inloopochtenden kan men vinden op Facebook: Dorpscontactpersoon.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.