Home / Brummen-Regiobode / Gratis bloedsuikertest in Apotheek Eerbeek

Gratis bloedsuikertest in Apotheek Eerbeek

EERBEEK – Op dinsdag 20 november kan iedereen van 8.00 tot 18.00 uur gratis zijn of haar bloedsuiker laten testen in Apotheek Eerbeek aan het Oranje Nassauplein 28 in Eerbeek. De apotheek neemt dit initiatief naar aanleiding van Wereld Diabetesdag deze maand. Het bloedsuikergehalte wordt getest door middel van een klein prikje in de vinger. In vijf seconden weten mensen waar ze aan toe zijn. Een afspraak maken hiervoor is op 20 november niet nodig. Ook hoeven mensen niet nuchter te zijn voor de test. Het doel van de actie is bewust te worden van het risico op diabetes type 2 en de mogelijkheden om de ziekte te voorkomen.

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.