Home / Rheden-Regiobode / Gospelgroep in Emmaüskerk

Gospelgroep in Emmaüskerk

DIEREN – Op zondagmorgen 4 november verleent gospelgroep The Ballad Singers haar muzikale bijdrage aan de viering van 9.30 uur in de rooms-katholieke Emmaüskerk in Dieren. Pastor Anita Coenraads zal in deze Woord- en Communieviering voorgaan. The Ballad Singers is een muzikantengroep afkomstig uit Lochem, bestaande uit vijf zangeressen, twee zangers-gitaristen, een basgitarist, een toetsenist, een drummer en een geluidstechnicus. Het genre is populair en bestaat deels uit Nederlandstalig en deels uit Engelstalig werk. Zij maken muziek ‘met een boodschap om over na te denken’.

Lees ook

Schatgraven naar afgedankte apparaten

DIEREN – BSO KSH De Boomgaard uit Dieren doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.