Home / Belangrijk / Goede opbrengst Kunstveiling

Goede opbrengst Kunstveiling

KLARENBEEK – Zaterdag 17 november vond een kunstveiling plaats ten behoeve van het goede doel Kinderen van ouders met hersenletsel. Online was al flink geboden en zaterdag zat de zaal ook vol met kooplustige gasten. De veiling vond plaats in De Brug, het horecagedeelte van het MFC te Klarenbeek, dat omgetoverd was tot een kleurrijke veilingzaal.

Er werd flink geboden op de koeienschilderijen, maar ook op portretten. Als klapstuk werd het kunstwerk Vrouwtje door een onbekende gast gekocht voor 250 euro. De opbrengst van deze veiling was bijna 2000 euro en kan nog meer worden. De verkoop van de kunstwerken voor dit goede doel verloopt nu blijvend online, zodat het project hiermee ondersteund wordt. Online wordt de collectie steeds aangevuld, zodat men daar kunst voor dit goede doel kan aanschaffen.
Hier waren de kartrekkers van het project, waar de opbrengst naartoe gaat, heel blij mee. “We kunnen hiermee meer betekenen voor kinderen van ouders met hersenletsel,” aldus de kartrekkers van het project. Marente, van wie de kunstwerken waren, is heel tevreden met dit resultaat.

Marente Bouman, 06-16292058
www.nahveiling.nl

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.