Home / Belangrijk / Gillende burgemeester in Doesburg

Gillende burgemeester in Doesburg

DOESBURG – Afgelopen zaterdag heeft in Doesburg de tiende editie van de 0313 Halloweenspokentocht plaatsgevonden. Burgemeester Loes van der Meijs en wethouder van Veldhuizen waren twee van de ruim vijfhonderd deelnemers die gillend over de Doesburgse batterijen liepen. Zo’n zestig vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat er op de drie batterijen prachtige, spannende posten zijn gebouwd. De tocht zat vol griezelige elementen en entertainment, mooie licht- en geluidseffecten en geschminkte gezichten. Jongerencentrum 0313 is blij met alle positieve reacties die terug zijn gekomen van de vele deelnemers. Daarnaast dankt 0313 alle vrijwilligers, samenwerkingspartners en sponsoren die ervoor gezorgd hebben dat deze tiende editie is geslaagd.

Lees ook

Postume onderscheiding voor Doesburger Martinus Paunussa

DOESBURG – Bijna 50 jaar na zijn dood krijgt Martinus Paunussa alsnog erkenning voor zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.