Home / Brummen-Regiobode / Geslaagde Rode Kruis-wandeling

Geslaagde Rode Kruis-wandeling

BRUMMEN – De zestiende Rode Kruis-wandeltocht, die zondag 4 november werd gehouden door de afdeling Brummen-Eerbeek-Hall-Loenen van het Rode Kruis, in samenwerking met de wandelsportvereniging Brummen, was weer zeer geslaagd. De wandelaars kwamen uit alle delen van het land en zelfs uit Duitsland. Het mooie weer heeft er mede voor gezorgd dat er 687 wandelaars hebben kunnen genieten van het mooie Brummens buitengebied, gekleurd in prachtige herfsttinten. Ook dit jaar waren de wandelaars vol lof over de vijf mooie routes van verschillende lengtes en de goede bebording. De organisatie wil iedereen bedanken die er aan heeft bijgedragen om de dag zo succesvol te laten verlopen. De volgende editie van de Rode Kruis-wandeltocht wordt gehouden op 3 november volgend jaar.

Lees ook

Jampot tegen de auto

BRUMMEN – Een personenauto, die op zaterdag 19 september geparkeerd stond aan de Rhienderensestraat in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.