Home / Belangrijk / Geslaagd tennistoernooi bij TC Eerbeek

Geslaagd tennistoernooi bij TC Eerbeek

EERBEEK – Tennisclub Eerbeek kijkt terug op een geweldig toernooi dat onlangs werd gehouden. Het toernooi werd geopend met een korte opening waarbij de sponsoren Robert van Overbeek van Tutorial en Marieke Scholten van GJS Makelaardij in het zonnetje werden gezet. Ook is de tennisvereniging erg blij met de ballensponsoren Docu Concept, Unico Finance en Euroclean en Hofmeijer gas – en lastechniek voor de gasflessen voor de terraswarmers. Aan het toernooi deden 212 spelers mee. Er werd gespeeld in twaalf onderdelen. Alle deelnemers ontvingen op hun eerste speeldag een boekje met consumptiebonnen en de clubhuiscommissie verzorgde de catering prima. Op de vrijdagavond was er behalve tennis ook een feestavond, mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van Axero uit Enschede. Tijdens het toernooi werden regelmatig spannende wedstrijden gespeeld en op zondag werden de finales gespeeld. Beide koppels ontvingen op de baan een glas prosecco van Gall & Gall Eerbeek en aan het eind van de middag ontvingen de nummers één en twee van elk onderdeel hun welverdiende prijs. Als afsluiting gingen de finalisten op de foto en zo kwam er een einde aan ‘een geweldige tennisweek’ bij TC Eerbeek.

www.tceerbeek.nl

Lees ook

Gemeente Brummen moet financiële situatie structureel verbeteren met herstelplan

GEM. BRUMMEN – Niet overhaast gaan bezuinigen, maar een weloverwogen herstelplan opstellen waar de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.