Home / Nieuws / Geslaagd Jubileum Toneelvereniging Micro

Geslaagd Jubileum Toneelvereniging Micro

DIEREN – Toneelvereniging Micro uit Dieren vierde afgelopen weekend haar zestigjarig jubileum met twee voorstellingen in Theothorne in Dieren én met een dubbeldik jubileummagazine. De jubileumvoorstelling heette Gezinsuitbreiding.

Het blijspel begon in een park in Parijs waar de drie clochards, Peertje, Sijs en Keizer, op zekere dag bezoek kregen van een notaris. Een liefde uit het verleden van Keizer zette hun wereld op z’n kop. Hij kreeg een erfenis met een voorwaarde: hij moest zijn intrek nemen in een adellijk slot en een zoon adopteren, van wiens bestaan hij tot dan toe geen weet had.
De uitvoering was hilarisch. Burgemeester Carol van Eert kwam met zijn vrouw naar de jubileumvoorstelling op zaterdag en vermaakte zich zeer. De burgemeester heeft ook het voorwoord geschreven voor het jubileummagazine. Hij schrijft: “De kluchten die Toneelvereniging Micro de afgelopen jaren op de planken heeft gebracht, zullen bij menigeen de lachspieren hebben geprikkeld. En dat is wat we als mens in deze hectische wereld ook zo nodig hebben. Lachen is gezond en zorgt voor ontspanning!”

Foto: Han Uenk

Lees ook

Kunstproject in Brummen

BRUMMEN – Een oude historische authentieke deel in het buitengebied van Cortenoever en een strakke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.