Home / Brummen-Regiobode / Galerie ’t Arthuus stopt met wisselende exposities

Galerie ’t Arthuus stopt met wisselende exposities

LOENEN – Na bijna twaalf mooie jaren met exposities van kunstenaars en enthousiaste bezoekers stopt Galerie ’t Arthuus aan de Eerbeekseweg in Loenen per 6 januari met de wisselende exposities. De galerie blijft wel bestaan. Daarom is de galerie het laatste weekend van november, in december elk weekend en in januari het eerste weekend geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur en daarnaast ook op afspraak. Vanaf heden gelden leuke kortingen op kunst en sieraden. In de galerie wordt vanaf januari een fijne werkplek gerealiseerd, zodat de deur open is voor bezoekers als eigenaresse Mieke Diekmann staat te schilderen. Mieke’s schilderijen en bronzen beelden blijven te zien in de galerie. Wie de galerie na 6 januari wil bezoeken kan een afspraak maken via tel. 06 – 51447588 of info@arthuus.nl.

www.arthuus.nl
www.miekediekmann.nl

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.