Home / Brummen-Regiobode / G-Voetballers vv Loenermark naar Vitesse

G-Voetballers vv Loenermark naar Vitesse

LOENEN – De G-spelers van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen zijn op zaterdag 10 november met een ouder/begeleider naar de wedstrijd Vitesse – FC Utrecht geweest. Het uitje werd georganiseerd in het kader van het negentigjarig bestaan van Loenermark.

Tegen 17.30 uur werd het druk in de kantine van Loenermark. De spelers met hun ouder/begeleider arriveerden om te gaan genieten van een patatje met snack. Ook trainers, teambegeleiders en scheidsrechters waren van de partij. Kortom, iedereen die direct bij het G-Voetbal betrokken is.
Nadat iedereen was uitgegeten en -gedronken nam Wilco het woord. Hij bedankte namens de groep de patatbakkers, de organisatie en Loenermark. “Het luide applaus voor de mooie woorden was op zijn plaats”, aldus de organisatie in haar verslag van het uitje. “Het was ondertussen tijd geworden om op pad te gaan naar het Gelredome in Arnhem. We hadden een prachtige plek op de Charly Bosveld-tribune. Iedereen had perfect zicht op het veld. Een cameraman bracht extra vertier door mooie beelden van Loenermarkspelers op de beeldschermen te presenteren. Dit tot grote hilariteit van de groep.”
Loenermark kijkt terug op een zeer geslaagd uitstapje. “Het was een hele belevenis die mogelijk gemaakt is dankzij de bijdrage van de commissie 90-jaar Loenermark. Bij vv Loenermark zijn spelers met een lichamelijke en/of geestelijke beperking altijd welkom. Mensen die willen aansluiten, kunnen een mail sturen naar g-voetbal@vvloenermark.nl.

Lees ook

Oranjevereniging Eerbeek organiseert alternatieve Koningsdag

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek komt dit jaar met een alternatief programma voor Koningsdag. Zowel volwassenen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.