Home / Rheden-Regiobode / Flinke opknapbeurt voor bedrijventerrein De Beemd

Flinke opknapbeurt voor bedrijventerrein De Beemd

VELP – Bedrijventerrein De Beemd Noord in Velp krijgt een opknapbeurt. De gemeente Rheden gaat hier samen met de ondernemers mee aan de slag. Het totale project kost 700.000 euro. Een groot deel hiervan, namelijk 336.000 euro, wordt gesubsidieerd door de provincie Gelderland.

De wegen krijgen nieuwe verharding, kruispunten worden veiliger gemaakt, parkeerplaatsen worden vernieuwd en er komt meer groen zodat de uitstraling beter aansluit op het bedrijventerrein De Beemd Zuid. De uitvoering staat gepland in het voorjaar van 2019 en het streven is dat het voor de bouwvak klaar is.
In 2017 is samen met ondernemers van bedrijventerrein De Beemd Noord het revitaliseringsplan opgesteld. Alle ondernemers zijn in het hele proces op de hoogte gehouden en actief betrokken. Daarbij zijn ze ook geïnformeerd over subsidiemogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Afgelopen week presenteerde de gemeente de uitgewerkte plannen en de planning aan de ondernemers. De ondernemers zijn blij om te zien dat de uitvoering steeds dichterbij komt.
Wethouder Ronald Haverkamp: “Ik ben blij dat we nu sámen met de ondernemers op De Beemd aan de slag kunnen om het terrein een mooie kwaliteitsimpuls te geven die aansluit bij hun wensen. Een goede uitstraling van de bedrijventerreinen is erg belangrijk voor de economische ontwikkeling van onze gemeente.”

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.