Home / Rheden-Regiobode / Feestelijke opening Aldi Dieren

Feestelijke opening Aldi Dieren

DIEREN – Op vrijdagochtend 30 november wordt om 8.00 uur de nieuwe Aldi-vestiging aan de Buitensingel 77 in Dieren feestelijk geopend. De opening wordt verricht door wethouder Ronald Haverkamp samen met filiaalleider Friso Schel. Het huidige filiaal in het naastgelegen pand is gesloten sinds vrijdag 23 november.

Aldi verwacht dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als IP-outdoor-camera’s, tablet-pc’s of tegoedbonnen ter waarde van maximaal 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er – zolang de voorraad strekt – een gratis herbruikbare Aldi-tas.
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.