Home / Doesburg-Regiobode / Expositie over Gelders Landschap

Expositie over Gelders Landschap

HOOG-KEPPEL – Op zaterdag 17 november opent wethouder Evert Blauw van Bronkhorst in de Dorpskerk Hoog-Keppel de expositie de Kunst van het Gelders Landschap. De schilderijen zijn gemaakt door de PleinAir schildergroep Pictura Gelria. Deze groep schildert iedere week op een buitenlocatie in Gelderland. “De beperking in tijd is meteen de kracht. Het vereist een vlotte dynamische schilderstijl, vanwege het wisselende licht en veranderende weersomstandigheden. Dit alles is terug te zien in het resultaat , een snelle en directe impressie van het onderwerp”, aldus de organisatie. De expositie is te bezoeken op zaterdag 17 en zondag 18 november van 10.00 tot 17.00 uur. Te zien is werk van de deelnemende schilders Jan Baggen, Tommy Bauling, Willem Beelaerts van Blokland, Klaas Terpstra, Anneke Koch-Wiegers en Jan Wiegers. De entree is vrij.

www.picturagelria.nl

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.