Home / Rheden-Regiobode / Expositie designers in Velp

Expositie designers in Velp

VELP – In De Loods in Velp vindt op zaterdag 17 en zondag 18 november een verkoopexpositie plaats met werk van zelfproducerende designers. De organisatie hierachter is Magnifiek, die een ode wil brengen aan ambachtelijke kwaliteit en schoonheid.

De Loods is te vinden aan de Koningin Beatrixstraat 28, achter de ING-bank. Bezoekers kunnen het werk bekijken en kennismaken met de designers zelf. Daarnaast kunnen ze genieten van ‘ambachtelijke hapjes en een selectie heerlijke wijnen’. De expositie is geopend van 14.00 tot 19.00 uur. De entree is gratis.
De deelnemers zijn Karolien van Mensvoort (dessins & woolens), Marina Bags (exclusieve tassen), Arnout Visser (lichtobjecten in glas, foto), Mariëtte Wolbert (home textiles & objects) en Wilhelmina (art jewelry). De catering wordt verzorgd door Van Zeventer & Keenenburg.
Meer informatie is te verkrijgen bij Willem Bakker, tel. 06 – 51192022 of via wb@uitgeverijbontekoe.nl.

www.magnifiek-events.nl

Lees ook

Vrouwengroep internationaal van start

DIEREN – Donderdag 24 september gaat vrouwengroep internationaal van start. In het inloophuis in Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.