Home / Rheden-Regiobode / Ecstatic Dance in Spankeren

Ecstatic Dance in Spankeren

SPANKEREN – Vrijdagavond 23 november is er weer Ecstatic Dance in Dorpshuis Spankeren. Dit keer met Ecstatic Dance DJ Pascal de Lacaze uit Berlijn. Met zijn elektronische en akoestische trommels geeft hij een extra feestelijk en puur tintje aan de avond. De deuren van het Dorpshuis gaan open om 19.30 uur. Om 20.00 uur is de openingsceremonie, met aansluitend Ecstatic Dance: een vorm van meditatieve dans, waarbij je in stilte bent met jezelf en in contact met de ander. Op het ritme van de muziek kom je vanzelf in beweging en druk je jezelf uit in de dans. De avond wordt om 22.30 uur afgesloten in een cirkel.

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.