Home / Doesburg-Regiobode / Duurzaamheid in gemeente Bronckhorst

Duurzaamheid in gemeente Bronckhorst

DREMPT – De gemeente Bronckhorst wil in 2030 energieneutraal zijn. Om die reden houdt ze meerdere bijeenkomsten in de kernen over duurzaamheid. Op maandag 19 november is er een informatiebijeenkomst onder de noemer Energierally in het Dorpshuis aan de Kerkstraat 89 in Drempt. Het gaat om vragen als: Hoe wonen en werken we dan later, als we dat niet meer kunnen doen met aardgas, olie of kolen? Wat betekent dit voor ons eigen huis, eigen straat, buurt, dorp en gemeente? Hoe gaat ons landschap er dan uitzien? En waar moeten we beginnen? De bijeenkomst begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur; de inloop is vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Nieuwe voorzitter voor Bridgeclub Doesburg

DOESBURG – Na 27 jaar in de Onderbouw speelt Bridgeclub Doesburg met ingang van september …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.