Home / Brummen-Regiobode / Dorpsraden: praat mee over centrum Eerbeek

Dorpsraden: praat mee over centrum Eerbeek

EERBEEK – De Dorpsraad Eerbeek – Hall en Wijkraad Zuid roepen inwoners op vooral de gemeentelijke informatie-avonden over het bestemmingsplan voor Eerbeek te bezoeken. De raden hopen dat veel mensen gelegenheid nemen om bij te dragen aan concrete, haalbare plannen.

De gemeente Brummen wil aan de slag met de uitwerking van het Eerbeekse bestemmingsplan. Om van alle betrokkenen tijdig concrete wensen, voorstellen en ideeën te horen, worden dinsdag 27 en woensdag 28 november twee bijeenkomsten gehouden in de Korenmolen in Eerbeek. Hier kunnen bezoekers eveneens aangeven of zij betrokken willen blijven bij het vervolg van het traject.
Er wordt tijdens deze avond gesproken over de plannen voor de Eerbeekse beek en de inrichting van het gebied in en om het centrum van het dorp. Denk bijvoorbeeld aan de Loenenseweg, het Oranje Nassauplein, Kerstenterrein en Stationsomgeving, maar ook omgeving Tjark Rikscentrum en de voormalige Sprengenland Mavo. Uit de opbrengst van deze avonden wordt een participatieplan opgesteld en er worden ontwerpsessies georganiseerd. Dorpsraad Eerbeek-Hall en Wijkraad Zuid houden, in samenwerking met de gemeente, begin 2019 nog een aanvullend inspraakmoment.
Aanmelden voor de gemeentelijke informatieavonden in de Korenmolen kan nog via tel. 0575-568233 of op ruimtevooreerbeek@brummen.nl.

www.dorpsraadeerbeek-hall.nl

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.