Home / Rheden-Regiobode / Dorcas Voedselactie

Dorcas Voedselactie

DIEREN – In Dieren doen op 10 november de supermarkten Albert Heijn, Coop en Emté mee aan de voedselactie van Dorcas. Vrijwilligers van Dorcas delen voedsellijstjes uit aan het winkelend publiek. Hierop staan producten die samen een voedselpakket vormen. Klanten kunnen een extra product kopen en geven dit aan de vrijwilligers. Direct na de voedselactie worden de verzamelde goederen verwerkt tot voedselpakketten en vervolgens door Dorcas zo spoedig mogelijk getransporteerd en uitgedeeld aan inwoners van de allerarmsten in landen als Oekraïne, Moldavië, Albanië en Roemenië.

www.dorcasvoedselactie.nl

Lees ook

Clubkampioenschappen bij RTC de Laak

RHEDEN – Van 31 augustus tot en met 6 september zijn de clubkampioenschappen van tennisvereniging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.