Home / Rheden-Regiobode / Dialoog over wat het leven de moeite waard maakt

Dialoog over wat het leven de moeite waard maakt

RHEDEN – In Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden vindt maandag 10 december van 14.00 tot 16.00 uur een dialoog plaats over het onderwerp Hoe Rijk is Jouw Leven? In de gemeente Rheden is het aantal gezinnen dat van (minder dan) een minimum moet rondkomen groot. Daarom zet Zorgbelang Inclusief, belangenbehartiger voor de zorg, vanuit het Leefbaarheidsprogramma enkele projecten op. Het gesprek Hoe Rijk Is Jouw Leven? is daar een onderdeel van.

In de drukte van de dag ervaart niet altijd iedereen wat het leven de moeite waard maakt. Daarom wordt stilgestaan bij vragen als Hoe Rijk Is Jouw Leven op dit moment? Wat of wie draagt daaraan bij? Welke droom heb jij voor jouw leven? Welke eerste stap zet je om die droom waar te maken? Het gesprek vindt plaats in dialoogvorm, onder leiding van een onafhankelijke gespreksbegeleider. Dat wil zeggen dat er spelregels gelden, dat er wordt gepraat vanuit gelijkwaardigheid en vanuit onszelf en dat iedereen aan bod komt. Iedereen uit de gemeente Rheden mag meedoen. De groep telt minimaal acht en maximaal twaalf deelnemers. Deelname is gratis. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Het gesprek wordt geleid door Joke van Galen, zelfstandig dialoogbegeleider en Antoinette Meys, adviseur Zorgbelang Inclusief.

Wie mee wil praten, kan zich tot 3 december opgeven bij Joke van Galen: coordinator@xs4all.nl of tel. 06 – 12418262. Wie problemen heeft met vervoer of juist vervoer aan kan bieden, wordt verzocht dit te melden bij het aanmelden.

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.